Uppdaterad 2015-04-19 | Publicerad 2015-04-18

Efter Tampa Bays 5-1-vinst står det 1-1 i matcher

Mrazek byttes ut.

Han blev stor matchhjälte för Detroit senast.

I den andra kvartsfinalen mot Tampa Bay blev det dock bara två perioder för Petr Mrazek.

Lightning knäckte målvakten när laget kvitterade till 1-1 i matchserien.

Detroit-målvakten Petr Mrazek var helt otrolig i den första conference-kvartsfinalen mot Tampa Bay. Tjecken räddade 44 skott och var en starkt bidragande faktor till Red Wings seger i Amalie Arena.

– Han var helt otrolig. Han vann den här matchen åt oss, sa Henrik Zetterberg efteråt.

På lördagskvällen var det inte lika roligt att vakta Detroits målbur.

Bytte målvakt efter två perioder

Efter den första perioden stod det 1-0 till Tampa Bay, Tyler Johnson hade gjort målet för hemmalaget.

Lightning, som var det bättre laget matchen igenom, avgjorde tillställningen i den andra perioden.

Alex Killorn, Andrej Sustr och Tyler Johnson gjorde varsitt mål under 20 minuter. Sedan bytte Detroit målvakt, Mrazek ut och Jimmy Howard in.

Tomas Tatar reducerade för Detroit, men i slutet av matchen fastställde Valtteri Filppula slutresultatet 5-1.

Efter Tampa Bays vinst står det 1-1 i matchserien, nu väntar två matcher i Detroit.