Nyförvärvet Jonathan Sigalet med tre assist

Uppdaterad 2019-08-21 | Publicerad 2019-08-20

Nyförvärvet Jonathan Sigalet.

Det blev en målrik och underhållande tillställning mellan Brynäs och Modo.

Brynäsbacken Jonathan Sigalet visade att den goda poängformen håller i sig när han svarade för tre assist i 6–3-segern.

Brynäs IF

Ett klassiskt hockeymöte utspelade sig under tisdagskvällen i Järvsö där SHL-laget Brynäs ställdes mot hockeyallsvenska Modo.

Nyförvärvet Fredrik Olofsson gjorde sitt första mål i Mododressen, men därefter handlade det mesta om Brynäs.

Sigalet tre gånger om

Joacim Rohdin skrinnade sig fri och utjämnade innan Samuel Asklöf gjorde 2–1 i slutet av den första perioden, framspelad av Jonathan Sigalet.

Nyförvärvet från Frölunda fortsatte sedan att övertyga. Backen som gjorde succé i debuten mot Leksand spelade även fram Greg Scott till 3–1 och Jacob Blomqvist till 4–1 i den andra perioden.

Två mål av nyförvärvet

Henrik Björklund gav matchen ny nerv innan ett annat nyförvärv i Brynäs, Jaedon Descheneau, satte spiken i kistan med sitt 5–2-mål på straff.

Kanadensaren gjorde även 6–2 innan Henrik Björklund fastställde slutresultatet till 6–3 med sitt andra mål för kvällen.