Wennberg avgjorde mot Edmonton igen

Publicerad 2015-03-19

Svenskrookien straffhjälte igen

I lördags satte Alexander Wennberg den avgörande straffen när hans Columbus besegrade Edmonton i NHL-ishockeyn. I natt avgjorde han i straffläggning igen, och åter igen mot Edmonton, när Columbus vann med 4–3.

Målet var en iskall backhand i målvakten Ben Scrivens högra kryss. 22-åringen spelade också fram till David Savards 1–0-mål, drygt fem minuter in i första halvlek.

Självklart har man inte det bästa självförtoendet, ibland studsar det med och ibland inte. Att komma in och göra mål i straffläggningen är stort för mitt självförtroende, säger han till Columbus hemsida enligt hockeysverige.se.

Richards sänkte gamla klubben

Förre Rangers-veteranen Brad Richards, 34, var tillbaka på Madison Square Garden för första gången sedan Chicago köpte ut honom från New York Rangers i somras.

Han hyllades med video på jumbotronen och applåder från sina gamla fans – och tackade genom att sätta matchens enda mål.