Lasse Granqvist: "Måste protestera"

Publicerad 2015-09-16

Hockeyförbundets live-statistik lade oväntat till två felaktiga mål i matchen mellan Linköping och Djurgården.

Det skapade stor förvirring i C Mores livestudio på plats i Karlskrona.

– Har de fått fnatt?, säger Niklas Wikegård i studion.

Linköping mot Djurgården var en riktigt fartfylld historia redan från start, efter 20 minuter så stod matchen 2-1 till bortalaget. Men Svenska ishockeyförbundets hockeyapplikation lade på ytterligare två mål och visade ställningen 2-3 efter första perioden.

En liten teknisk miss som rörde till det ordentligt för Lasse Granqvist och Niklas Wikegård som, på plats på kvällens andra match i Karlskrona, ville redogöra för mål och höjdpunkter i Linköpings-matchen.

”Vill protestera”

– Det står 2-3 i den här matchen... eller har jag fått fel information, sa Lasse Granqvist och fortsatte:

– Är det fel? Eller? Här står jag med ett papper... det står alltså 1-2? Då vill jag protestera mot svensk hockeys applikation, faktiskt!

– Har de fel? Har de fått fnatt?, fyllde Niklas Wikegård.

Ganska snabbt fick de ett trovärdigt besked från kontrollrummet och kunde gå vidare.

– Vi ber om ursäkt för förvirringen, avslutade Lasse Granqvist.