Andra raka segern för Linköping mot Rögle

Publicerad 2019-11-02

Toppen mot botten i Ängelholm.

Då fixade Henrik Törnqvist två poäng till sitt Linköping.

23-åringen avgjorde mot Rögle med sitt 3–2 mål i förlängningen.

Henrik Törnqvist gjorde det avslutande 5–3-målet när Linköping bröt sin förlustsvit mot HV71 i torsdags.

I kväll nätade forwarden på nytt när laget vände och vann mot topplaget Rögle på bortaplan.

– Extremt skönt. Vi krigar på bra och vi får en lite lättare bussresa hem nu, säger Törnqvist till C More.

Avgjorde i förlängning

Linköpings Broc Little kvitterade i slutet av första perioden efter att Leon Bristedt gett Rögle ledningen redan efter två och en halv minut.

Jimmy Andersson gjorde 2–1 till LHC på en retur i box play, innan Daniel Zaar kvitterade. 1.35 in i förlängningen kunde Törnqvist lyfta in segermålet i nättaket bakom Christoffer Rifalk i Röglemålet.

Trots segern ligger Linköping fortfarande sist i tabellen. Rögle ligger tvåa, två poäng efter nya serieledaren Örebro.