HV:s segertåg fortsätter

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-10-03

Serieledarna tog femte raka segern

HV71 fortsätter sitt segertåg.

Mot Timrå kom femte raka segern och Jönköpingslaget är fortfarande obesegrat i årets elitserie.

– Vi har en stark offensiv och ett powerplay som fungerar, säger Lance Ward.

Fem raka segrar och 26 gjorda mål. HV71 har fått en kanonstart på årets säsong.

Inledningen mot Timrå var dock allt annat än lysande. Efter fem minuters spel hade gästerna en 2–0-ledning, efter mål av Pär Styf och Björn Svensson.

Matchen svängde

Halvvägs in i perioden tog dock Timrå två utvisningar och HV utnyttjade fem mot tre-läget på bästa sätt. Mindre än 30 sekunder senare var ställningen 2–2.

Matchen svängde dock en gång till i andra perioden. Tomas Skogs gjorde 3–2 till Timrå, innan Janne Niinimaa och Martin Thörnberg slog till för HV71.

Efter Teemu Laines 5-3-mål tidigt i den tredje perioden, orkade sedan inte Timrå komma tillbaka.