Publicerad 2015-11-23

Columbus föll ihop

Bobrovskij i målet hade det tungt i sista.

Häromdagen gjorde Columbus stjärnmålvakt Sergej Bobrovskij den ena fantomräddningen efter den andra.

I natt klappade laget igenom mot San Jose Sharks och tappade in fyra mål på tolv minuter.

I tredje perioden haglade skotten mot Bobrovskij, som släppte in fyra mål på drygt tolv matchminuter i Nationwide arena. Columbuscentern William Karlsson bidrog till att laget drog ifrån i andra perioden. Men när slutsignalen ljöd hade San Jose segrat med 5-3. Det var Kalifornienlagets sjätte raka vinst på lika många matcher.

– Det var rätt imponerande. Jag har aldrig varit med om det, inte ens i videospel, säger Sharks Joel Ward, som gjorde två assist, till nhl.com.

Columbus lagkapten Nick Foligno är besviken.

– En 3–1-ledning och vi förlorade. För mig är det oacceptabelt, säger han.

* * *

I Vancouvers förlustmatch mot New Jersey följde Sedinarna upp gårdagens poängfest med ett Henrik-mål på pass av brorsan Daniel.