Burakovsky målgörare mot Rangers

Lias följde upp succédebuten med assist

Publicerad 2018-03-29

André Burakovsky var en av målgörarna för Washington när laget mötte New York Rangers i NHL-ishockeyn. Matchen slutade 3–2 till Washington efter förlängning.

Burakovskys mål, hans tionde för säsongen, kom efter en passning från Nicklas Bäckström i slutminuten av första perioden. Bäckström noterades även för en assist till Lars Ellers 2–2-mål som kom när drygt en minut kvarstod av ordinarie matchtid.

Jevgenij Kuznetsov avgjorde matchen 38 sekunder in i förlängningen efter ett skott som Henrik Lundqvist inte kunde stoppa.

Burakovsky firar sitt mål i första perioden.

En besviken Henrik Lundqvist tycker att laget spelade bra, men gjorde det alldeles för lätt för motståndarna.

– De kom igen i slutet och tog hem matchen. Det stör mig, säger han till reportrar.

Rangers Lias Andersson, som för bara två dagar sedan gjorde mål i sin allra första NHL-match, noterades för sin första NHL-assist till Ryan Spooners 2–1-mål i mitten av tredje perioden.

Två av Washingtons spelare, Jevgenij Kuznetsov och målvakten Braden Holtby utsågs till matchens bästa spelare tillsammans med Henrik Lundqvist, enligt nhl.com.

Lundqvist räddade 30 skott på mål och Holtby 35.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se