Positivt i Malmö trots förlusten: ”Roligt!”

Publicerad 2017-04-01

JÖNKÖPING. Malmö tappade 2-1 till 2-5 i tredje perioden.

Trots raset är Nichlas Hardt positiv inför fortsättningen.

– Det känns bra, säger dansken.

Malmö imponerade i 40 minuter mot HV71 och efter två spelade perioder hade skåningarna 2-1 i Kinnarps Arena, efter mål av Andreas Thuresson och Robin Alvarez. I tredje perioden släppte gästerna in tre mål inom fem minuter och till slut vann HV71 med 5-2.

– Tredje är jag inte nöjd med. Vi går bort oss några gånger och tappar i markeringsspelet, säger Malmös tränare Peter Andersson.

”Klart det är tråkigt”

Trots tappet i tredje perioden är Malmös forward Nichlas Hardt optimistisk inför fortsättningen.

– Klart att det är tråkigt att inte vinna, men det känns bra. De är lite hetare framför mål och straffar våra misstag. Annars spelar vi bra. Vi skapade många chanser som vi inte gör mål på, säger Malmöforwarden.

Nu väntar returmöte i morgon, och Hardt ser redan fram emot den matchen.

– Jag gillar att spela mot HV. Det blir alltid roliga matcher mot dem. De spelar en rolig hockey, och det tycker jag vi också gör, säger Hardt.