Publicerad 2019-11-01

Anton Hedman fick matchstraff mot Skellefteå för tackling på Philip Broberg.

Nu anmäls djurgårdaren till disciplinnämnden.

Jesper Pettersson stängdes av i två matcher för att ha skallat Rögles Leon Bristedt i tisdags, och backkollegan Marcus Högström stängs av i tre matcher för slaget mot Dennis Everberg i samma match.

Nu kan Djurgården få en tredje spelare avstängd, Anton Hedman anmäls till disciplinnämnden för tacklingen mot hakan på Skellefteås talang Philip Broberg sex minuter in i tredje perioden. Djurgårdsforwarden fick matchstraff och kan nu alltså straffas ytterligare.

– Jag hoppas det finns bra bilder på det för jag känner själv att våra huvuden tar i varandra. Han får toppen av min hjälm på sin haka, jag har inte sett några sekvenser än men jag hoppas det finns bilder som bevisar det, sade Hedman efter matchen.

Skellefteå vann matchen med 4–0 där Tuomas Kiiskinen fick en drömdebut med mål efter 39 sekunders istid.