VM-kvalmatchen stoppades i den 76:e minuten av ett kraftigt skyfall.

Den återståeende kvarten väntas återupptas på tisdagen.

På förhand beskrevs mötet mellan Albanien och Makedonien som ett hett prestigemöte där laddad stämning väntades uppstå mellan fansen.

VM-kvalmatchen i Shkodra kunde heller inte spelas färdigt. Men inte på grund av något stök på läktaren på Stadiumi Loro Boriçi.

Utan på grund av ett våldsamt regnavbrott som gjorde att matchen inte kunde återupptas.

Innan dess hade hemmalaget hunnit ta ledningen i första halvlek när Armando Sadiku redan i den nionde minuten sköt in 1–0 utanför straffområdet med högern i det bortre hörnet.

Spelas färdigt på tisdagen

Makedonien kom dock tillbaka och lyckades få till en kvittering i andra halvlek. Ezgjan Alioski hittade med ett välavvägt vänsterskott en lucka bakom förre Kalmar-målvakten Etrit Berisha.

1–1 stod sig fram till den 76:e minuten då domaren tvingades avbryta mötet.

Exakt klockslag för när matchen kan spelas färdigt är okänt i nuläget men enligt Corriere dello Sport ska den återstående kvarten fullföljas under tisdagen.