Shaabans nya tavlor

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-04-10

Två Gais-hörnor sabbade kvällen för Bajen

Rami Shaaban var Hammarbys stora värvning inför den här säsongen.

Men hittills har han inte övertygat. Mot Gais bjöds det på ytterligare mål från landslagsmålvakten.

Hittills har Bajens miljonvärvningen inte övertygat.

Senast mot Sundsvall släppte han in ett skott från halvplan. Men den gången lyckades Hammarby komma igen och ta hem alla tre poäng.

Mot Gais var det dags för nya tavlor, men den här gången kostade det matchen.

Den första kom i den 17:e minuten på en högerhörna. Lyftningen gick mot mitten av straffområdet, Shaaban gick ut och boxade bort bollen.

Dessvärre, för Hammarby, fick han ingen ren träff utan bollen damp ner framför fötterna hos Wanderson Do Carmo som bara hade att sparka in bolllen i mål.

– Först och främst måste Bajen ta tag i försvarsspelet, annars kan Gais dra ifrån här, sa Glenn Hysén i Säsongskortet i pausen.

Repris i andra halvlek

Men det blev inte mycket bättre i andra halvlek. Varken för Hammarby eller för Shaaban.

På en ny hörna för Gais gick Shaaban än en gång ut för att boxa. Men den här gången fick han inte ens nudda bollen, Björn Andersson hann före och nickade in 2–0 i den 88:e minuten.