– Jag nickade deras anfallare i bakhuvudet och slog hål på läppen

Peter Larsson och Cesar Santin har debuterat för FC Köpenhamn. Den svenska mittbacken fick förtroendet från start bredvid Ulrik Laursen i mittförsvaret.

– Det var skönt att göra debut, synd bara att vi inte kunde vinna.

Nervös debut

Köpenhamn såg länge ut att gå mot en förlust borta mot Randers, men gästerna lyckades kvittera till 1–1 med sju minuter kvar. Målet gjordes av förre Malmöspelaren Junior på en kontring som iscensattes av brassekollegan Cesar Santin som byttes in direkt i andra halvlek.

– Man är alltid nervös i första matchen, men jag är glad att vi inte förlorade, säger Santin till FCK:s hemsida.

Högre tempo

Peter Larsson tvingades avsluta matchen i omklädningsrummet och sy en sprucken läpp sedan han skallat ihop med en av Randers anfallare i mitten av andra halvlek.

– Men tänderna klarade sig i alla fall, säger mittbacken som hunnit träna två pass med laget.

– Det var varmt och jobbigt i dag, men det märks att tempot och kvalitén är högre än i allsvenskan.