PSG är ostoppbara i Ligue 1.

Bortamötet med toppkonkurrenten Monaco slutade med 2–1-seger.

Trots att återvändade Kylian Mbappé hade en minst sagt olycksalig match.

Det var seriefinal och kanske en sista chans för Monaco att skaka liv i en redan nu till synes avgjord Ligue 1.

Men PSG, med supertrion Edinson Cavani, Neymar och före detta Kylian Mbappé i spetsen, dominerade matchen från start.

I 19:e minuten hittade Julian Draxler in med en boll till Edinson Cavani som påpassligt lyckades sätta öppningsmålet från nära håll.

I inledningen av andra halvlek fick sedan Neymar en omdiskuterad straff som han förvaltade till 2–0 för bortalaget.

Nio poäng ner till tvåan

Efter det var det mest spännande i matchen om Mbappé skulle få näta mot sitt tidigare lag. För chanser fanns det.

Men de rena frilägena slutade med misslyckade lobbar och chippar strax utanför. Till slut kom målet – i egen bur. Joao Moutinho slog en frispark i via 18-åringens rygg och in till 1–2 med tio minuter kvar att spela.

Riktigt nära en kvittering var det dock aldrig utan nu leder obesegrade PSG ligan med nio poäng före Lyon och Monaco.