Deportivo Alaves hade inte mycket att sätta emot borta mot Real Madrid.

John Guidettis lag föll med 4–0 sedan Cristiano Ronaldo gjort hälften av målen.

”Inte resultatet vi ville ha”, skriver Guidetti på Instagram.

John Guidetti har visat fin form för Deportivo Alaves efter utlåningen från Celta Vigo i början av januari.

Så har även Alaves som skapat sig ett lite mer behagligt avstånd ner till nedflyttningsplatserna efter den svenske anfallarens ankomst.

Men efter tre raka segrar kammade man noll när man ställdes mot Real Madrid borta på Santiago Bernabéu. Ligatrean vann rättvist och tämligen enkelt med 4–0.

”Inte resultatet vi ville ha. Tack till alla fans som reste, ledsen att vi inte kunde göra mer. På torsdag kör vi igen”, skriver Guidetti på Instagram efter matchen.

Mål i 44:e och 46:e minuten

Alaves stod annars upp bra i första halvlek och hade bland annat en halvfarlig chans genom just Guidetti efter en halvtimme.

I stället åkte Alaves på två psykologiskt tunga mål precis före och efter halvtidsvilan.

I den 44:e minuten tog Real Madrid ledningen genom Cristiano Ronaldo, som fint framspelad av Karim Benzema vände upp i straffområdet och sköt in 1–0.

Guidetti utbytt med kvarten kvar

Bara en halvminut in i andra halvlek kom sedan 2–0 av Gareth Bale efter en kontring. Benzema stod för assisten även där.

Därefter handlade nästan allt om Real Madrid som trummade på för ytterligare mål.

Efter en timmes spel gjorde Ronaldo sitt andra mål för dagen fram till 3–0 innan Karim Benzema satte slutresultatet 4–0 från straffpunkten, hans fjärde ligamål för säsongen.

John Guidetti byttes ut i den 74:e minuten. Alaves ligger på 16:e plats i La Liga med tio poäng ned till Deportivo La Coruna under strecket.