Uppdaterad 2018-12-06 | Publicerad 2018-12-05

Blytung förlust mot krislaget Wolverhampton.

Då ifrågasätter Chelsea-tränaren Maurizio Sarri sina spelares inställning.

– Jag förstår inte..., säger han.

Manchester City är hela Fotbollseuropas största segermaskin, så ska man ha någon som helst chans att utmana ”The Citizens” i titelracet bör man ta tre poäng mot ett Wolves i usel form.

Det lyckades inte Chelsea med.

Ruben Loftus-Cheek såg visserligen till att man fick bästa tänkbara start då han dundrade på ett skott som styrdes via hemmaförsvararen Conor Coady in nät fram till 1–0.

Tappade allt

Men därefter kollapsade Chelsea.

Raúl Jiménez satte 1–1 via ett avslut som bortakeepern Kepa Arrizabalaga ska ta tio gånger av tio – och i den 63:e minuten fullbordade Diogo Jota Wolves vändning till 2–1, fint assisterad av ytterbacken Matt Doherty.

”Jag förstår inte”

2–1 stod sig matchen ut och efteråt ifrågasatte Chelsea-tränaren Maurizio Sarri sina spelares inställning.

– Jag är självklart besviken. Vi spelade väldigt bra i första halvlek och borde ha dödat matchen. När vi släppte in kvitteringen blev vi som ett helt annat lag och för mig är det väldigt svårt att förstå varför. Vi hade fortfarande tid att avgöra matchen, så jag förstår inte varför det blev den reaktionen, säger tränaren Maurizio Sarri.

Detta var Wolves första seger sedan den 6 oktober.

För Chelseas del innebär förlusten att man åker ner till en fjärde plats i tabellen och att det nu skiljer hela tio poäng till serieledande Manchester City.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se