Arsenal hade en tuff dag mot Lyon.

1–2-förlust och en skada på stjärnanfallaren Alexandre Lacazette.

Mesut Özil och Sead Kolasinac sakandes i dagens träningsmatch mot Ligue 1-klubben Lyon på Emirates.

Enligt The Sun bestämde Unai Emery för att ge spelarna lugn och ro efter att ha blivit utsatta för ett rånförsök i torsdags med knivar.

Annars var det en rätt stark startelva som Londonlaget ställde upp med. Leno, Granit Xhaka, Pierre-emerick Aubameyang och Alexandre Lacazette startade matchen.

Men efter elva minuter tvingades Lacazette kliva av efter att ha fått en smäll. Det såg inte så farligt och bytet såg ut att vara för säkerhetens skull.

Nyförvärvet debuterade

Skyttekungen Aubameyang gav Arsenal ledningen efter 35 minuters spel, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken kvitterade Lyon genom Moussa Dembélé efter 65 minuter. Tio minuter senare satte samme Dembélé 2–1.

Med ungefär kvarten kvar fick Arsenal-supportrarna något att jubla för.

Real Madrid-lånet Dani Ceballos debuterade men det hjälpte föga.

Arsenal pressade på och kom nära genom Aubameyang men skottet gick tätt utanför.

2–1 stod sig och nu väntar en annan fransk klubb för Premier League-giganten. 31 juli ställs de mot Angers på bortaplan. Arsenal har ligapremiär 11 augusti mot Newcastle.