Cristiano Ronaldo gjorde två mål – men det räckte inte.

Juventus tappade poäng i ligan hemma mot Parma.

Stor matchhjälte blev Gervinho med dubbla fullträffar.

Juventus är hittills obesegrade i Serie A.

Hemma mot Parma såg det länge ut som att det skulle bli tre nya poäng. Först hade Cristiano Ronaldo gett Juve ledningen i den första halvleken. Daniele Rugani utökade sedan siffrorna till 2–0 en stund efter paus.

Parma fick in en reducering Antonino Barilla i den 64:e minuten men ett kort ögonblick senare dundrade Ronaldo in sitt andra mål för kvällen, vilket också var hans 17:e för säsongen.

Gervinho kvitterade på stopptid

Då klev Gervinho in i leken. Med kvarten kvar gav 31-åringen Parma ytterligare en reducering och på stopptid lyckades han sedan kvittera till 3–3.

En tung poäng för Parma som ligger på en tolfte plats i Serie A-tabellen. Juventus behöver däremot inte oroa sig märkbart för att tappa sin förstaplats, det är nämligen nio poäng ned till tvåan Napoli.