Liverpool toppar Premier League.

Laget vann hemma mot Cardiff med 4–1.

Mohammed Salah gjorde ett mål och två assist.

Liverpool dominerade hemma mot Cardiff.

Mohammed Salah gav laget ledningen efter tio minuter och i andra halvlek utökade Saido Mané. Han sköt in 2–0 i den 66:e minuten.

Cardiff, som inte hade en enda bollberörig i offensivt straffområde i första halvlek, fick in en reducering med kvarten kvar. Callum Paterson gjorde 2–1-målet.

Det var det första målet Liverpool släppte in på Anfield i Premier League sedan februari. Laget höll nollan i 918 minuter, enligt OptaJoe.

Men det blev bara spännande i några minuter.

Salah stod för två assist

Xherdan Shaqiri hoppade in med halvtimmen kvar. I den 84:e minuten fick han bollen av Salah i straffområdet. Schweizaren lurade en försvarare innan han sköt in 3–1.

Mané fastställde slutresultatet 4–1 i den 87:e minuten. Även han blev framspelad av Salah.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se