Arsenal gick mot seger borta mot portugisiska Vitoria i Europa League.

Men på stopptid kvitterade brassen Bruno Duarte.

Han gjorde det med en cykelspark.

Arsenal FC

Arsenal öppnade gruppspelet i Europa League med tre segrar. Portugisiska Vitoria SC med tre förluster.

Men engelsmännen klarade inte av att bära favoritskapet i bortamatchen på Estádio D. Afonso Henriques.

Akrobatisk kvittering

I minut 80 nickade Shkodran Mustafi in en frispark till 0–1. Sedan försökte Arsenal spela av resterande tio minuter, men hemmalaget öste på framåt och i minut 91 visade Bruno Duarte en sekunds briljans.

Den 23-åriga brassen, som spelar med nummer 96 på tröjan efter sitt födelseår, vred kroppen i en sned cykelspark. Träffen var klockren, bollen studsade ner i marken och upp i bortre gaveln.

Portugiserna jumbo

Duarte gjorde också mål i bortamötet med Arsenal för två veckor sedan, men den gången avgjorde engelsmännen på stopptid.

Matchen slutade 1–1, vilket inte förändrar tabelläget nämnvärt. Efter fyra av sex omgångar leder Arsenal alltjämt medan portugiserna är jumbo.