”Det här måste jag berätta för pappa”

Videohälsningen chockar landslagssvensken Dejan Kulusevski: Otroligt!

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Dejan Kulusevski är redan en fotbollsstjärna själv men ibland kan även en sådan förvandlas till en tindrande liten pojke igen.

Som när idolen Dejan Stankovic skickar en hälsning.

– Jag måste berätta det här för pappa när jag kommer hem, säger 19-åringen till DAZN.

Dejan Kulusevski har varit en av hela Serie A:s största genombrottsmän den här säsongen. Under utlåningen från Atalanta till Parma har 19-åringen imponerat så mycket att han spelat till sig såväl en svensk landslagsplats som intresse från storklubben Inter.

Nu ser Milano-klubbens övertalningskampanj också ut att ha börjat.

Jämförs med De Bruyne

Gamle Inter-profilen Dejan Stankovic har i alla fall skickat en hälsning till den unge svensken med berömmande ord om hans utveckling.

– Jag vill gratulera dig och önska dig lycka till i framtiden. Fokusera bara på att spela och behålla din form, samt att behålla fötterna på jorden. Jag ser att många redan jämför dig med (Kevin) De Bruyne men du måste hitta din egen väg och bli erkänd för ditt sätt att spela. Men du gör fantastiskt bra ifrån dig, säger Stankovic i ett videoklipp publicerat av DAZN.

”Sprang för att fråga om en bild”

Kulusevski blir märkbart tagen av videohälsningen.

– Otroligt, utbrister 19-åringen innan han utvecklar:

– Jag träffade honom en gång när jag spelade med U17-laget i Atalanta mot Inter, hans son spelar där. Efter matchen var jag helt slut men var ändå tvungen att springa bort och fråga honom om en bild. Han är en av de bästa spelarna jag någonsin sett. Jag brukade se alla hans mål där hemma och kommer särskilt ihåg ett mot Schalke från mittplanen. När jag kommer hem ska jag berätta för pappa att Stankovic skickade en hälsning till mig.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A

Parma FC