Djurgården illa ute i Svenska cupen

Publicerad 2020-03-02

Djurgården hade 2–0 mot Sandviken.

Men i första matchen utan sin tidigare kapten och mittbacken Marcus Danielson släppte SM-vinnarna sedan in dubbla mål och fick bara med sig ett kryss i Svenska cupen.

– Det var inte därför vi förlorade i dag, säger Haris Radetinac till C More.

Djurgården fick en drömstart på bortamötet med division 1-laget Sandviken med ett snyggt mål av nya kaptenen Jesper Karlström och ett nickmål av Fredrik Ulvestad i första halvlek.

Men det räckte inte för seger i matchen.

I slutet av den andra halvleken satte Viacheslav Koidan 2–1 och skrällen blev ett faktum när Leo Englund kvitterade i slutminuterna.

– Det känns jävligt bra, oj, säger Englund i C More.

”Vet inte vad som händer”

I Djurgården, som vann sin första cupmatch mot Dalkurd med 3–2, var känslan en annan.

Förutom den nyss sålda lagkaptenen och mittbacken Marcus Danielsson saknades även Elliot Käck i backlinjen. Men Haris Radetinac ville inte skylla de dubbla baklängesmålen på det.

– Det var inte därför vi förlorade i dag. Vi var inte tillräckligt bra. Jag vet inte vad som händer sista tio minuterna. Men det är inte bra, säger han i C More.

Djurgården måste vinna mot Mjällby i den sista gruppspelsomgången på lördag för att gå vidare till kvartsfinal.