Tung kväll för Forsberg i stormötet

Publicerad 2018-03-03

Från start i stormötet mot Dortmund.

Men Emil Forsberg hade en tung kväll.

Svensken blev utbytt efter 60 minuter – och gick sedan raka vägen ut i omklädningsrummet.

Emil Forsbergs har precis kommit tillbaka från skada.

Inför lördagens stormatch mot Dortmund berättade han för första gången själv om den tuffa perioden.

– Jag har haft problem sedan i somras. Vi hade många viktiga matcher och jag ville inte missa någon. Så här i efterhand kan man tycka att det var naivt av mig. Men där och då tänkte jag inte så, sa Forsberg.

I matchen mot Dortmund fick han spela från start för andra gången sedan comebacken – men det gick inget vidare.

Utbytt tidigt

Den svenske landslagsstjärnan kom aldrig riktigt in i matchen och redan i den 60:e minuten blev han utbytt. Då valde han att gå raka vägen in i omklädningsrummet i stället för att – som brukligt – gå och sätta sig på bänken tillsammans med sina lagkamrater.

Isak petad

Dessförinnan hade Jean-Kevin Augustin gett RB Leipzig ledning och Marco Reus kvitterat till 1-1.