Publicerad 2019-01-20

Albin Ekdal hade en olycklig nick mot Fiorentina.

Det kostade Sampdoria två poäng i matchens sista minut.

Mötet mellan Fiorentina och Sampdoria var en svängig historia.

Luis Muriel gav Fiorentina ledningen med 1–0, men Gaston Ramirez ordnade 1–1 för halvtid.

Muriel gav återigen ”Viola” ledningen med ett solomål i minut 70. Han mötte en passning på egen planhalva och med en touch lurade han spelaren i ryggen. Sen stötte han bollen förbi nästa spelare och sprang sig fri och sköt in 2–1.

Fabio Quagliarella var sedan nära att fixa tre poäng till Sampdoria. Han kvitterade till 2–2 från straffpunknten i den 81:e minuten. Fyra minuter senare lurade han två försvarare i Fiorentina med en touch för att sedan kasta sig fram och skjuta in 3–2.

Men i matchens sista minut kvitterade hemmalaget.

Hade oflyt med nicken

Federico Chiesa slog ett inlägg mot straffområdet. Albin Ekdal försökte nicka bort bollen, men han styrde i stället bollen så att den hamnade på bortre stolpen där German Pezzella dök upp och kunde stöta in 3–3 från nära håll.

Ekdal kom till Sampdoria inför säsongen. Han har haft en fin säsong med 17 ligamatcher från start.