Real Madrid i spansk ligaledning

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-30

Sergi Ramos matchvinnare för regerande mästarna

Villarreal fick låna ledningen i den spanska fotbollsligan i några timmar efter 1–0 hemma mot Athletic Bilbao. Det var klubbens femte seger på sex matcher och segernätare blev argentinska backen Fabricio Fuentes som nickade in segermålet i 63:e minuten.

Senare på söndagen gjorde Real Madrids back Sergio Ramos matchens enda mål borta mot Getafe – och det regerande mästarlaget återtog därmed serieledningen.

Real Madrid har 16 poäng, en mer än Villarreal och Valencia som är en poäng före Barcelona.

David Villa gjorde segermålet (0–1) för Valencia borta mot Recreativo Huelva redan efter fem minuter.

Argentinaren Sergio Aguero gjorde sitt femte mål för säsongen då Atletico Madrid slog Osasuna med 2–0.

Espanyol slog Deportivo Coruna med 1–0, Real Betis vann hemma mot Real Mallorca 3–0 och Henok Goitoms Real Murcia 4–1-besegrade Valladolid som avslutade med nio man.