Zlatans ilska efter derbyshowen: ”Åk hem”

Efteråt ilskande han till mot en av motståndarens tränare.

”Åk hem! Åk hem!”, skriker svensken samtidigt som han pekar mot resultattavlan.

Carlos Vela satte ledningsmålet för gästarna efter fyra minuters spel.

Sedan klev Zlatan Ibrahimovic in i handlingarna.

Efter åtta minuters spel lyfte svensken bollen över en försvarare och lossade ett otagbart skott till 1–1.

I den andra halvleken gav Ibrahimovic sitt lag ledningen när han nickade in 2–1.

Uppvisningen fortsatte sedan när 37-åringen satte 3–1, vilket också innebar hans andra hattrick i MLS.

Vela leder skytteligan

Men efter matchen var svensken inte helt nöjd. Tv-kamerorna fångade matchhjälten när han hamnade i dispyt med en av LAFC:s tränare. Mannen höjer armbågen och syftar på att svensken hade armbågat någon spelare tidigare under matchen. Något som fick Zlatan att ryta till:

Åk hem, åk hem!”, skriker anfallaren och pekar sedan mot resultattavlan.

De tre målen betyder att Zlatan Ibrahimovic har nu gjort 16 mål den här säsongen. Nattens motståndare, Carlos Vela, är den som har gjort fler mål. Han står just nu på 21 fullträffar.