18.00: Följ Sverige-Rumänien direkt

Publicerad 2019-03-23

Dags för Blågult att kliva in i EM-kvalet!

Sportbladets Malin Wahlberg direktrapporterar från Sverige-Rumänien.

En VNL hade gjort nytta här, med ett babyskydd stående i straffområdet, en sele på bröstet och en fisventil i vänsterhanden. Så dåligt var det svenska försvarsspelet idag. 

Norge och Sverige, två ganska dåliga lag, spelar 3-3 på en ganska dålig fotbollsplan, i en ganska dålig fotbollsmatch.

Logiskt resultat, alltså. Sverige har fått en hygglig start på EM-kvalet, seger hemma mot Rumänien och ”ett kryss” borta mot Norge, det får duga.

Nu väntar en riktig publikmatch hemma mot Malta i juni, sedan Spanien borta. Det blir skoj.

Det blir också intressant att se vilka spelare som kommer till den samlingen.

Är Forsberg tillbaka efter ”ljumsken”? Nilsson Lindelöf? Har John Guidetti gjort mål i småmålsspelet på träning och tjatar sig till en ny chans? Kommer Robin Olsen att svara på frågor som rör någonting annat än hans senaste prenumeration på ”Trädgårdsliv”?

Spännande. Jag måste dra vidare nu, av ”personliga skäl”, men ni kan fortsätta tugga på här en stund, och om en stund så kommer ju Niva med en sån där lång texter som kallas krönika.

  • Marcus Leifby
    26 mars 2019

    Norge och Sverige, två ganska dåliga lag, spelar 3-3 på en ganska dålig fotbollsplan, i en ganska dålig fotbollsmatch. Logiskt resultat, alltså. Sverige har fått en hygglig start på EM-kvalet, seger hemma mot Rumänien och ”ett kryss” borta mot Norge, det får duga. Nu väntar en riktig publikmatch hemma mot Malta i juni, sedan Spanien borta. Det blir skoj. Det blir också intressant att se vilka spelare som kommer till den samlingen. Är Forsberg tillbaka efter ”ljumsken”? Nilsson Lindelöf? Har John Guidetti gjort mål i småmålsspelet på träning och tjatar sig till en ny chans? Kommer Robin Olsen att svara på frågor som rör någonting annat än hans senaste prenumeration på ”Trädgårdsliv”? Spännande. Jag måste dra vidare nu, av ”personliga skäl”, men ni kan fortsätta tugga på här en stund, och om en stund så kommer ju firma Bank/Niva med sådana där långa texter som kallas krönikor. 

  • 26 mars 2019

    Varför publicerar du bara massa positiva kommentarer och hyllningar?! Vi kritiker finns också här ute, varför vill du framställa allt rosaskimrande! Vi är MÅNGA som vill se Jannes avgång, men det tystar du ner!!!

    Andreas

    Marcus Leifby
  • Marcus Leifby
    26 mars 2019

    En VNL hade gjort nytta här, med ett babyskydd stående i straffområdet, en sele på bröstet och en fisventil i vänsterhanden. Så dåligt var det svenska försvarsspelet idag. 

  • 26 mars 2019

    Marcus Berg lika glad för det

    Mats

    Marcus Leifby
  • 26 mars 2019

    Olsen tog inte en boll idag. Men det är medias fel så kan va läge och bojkotta ett tag till

    Hamren

    Marcus Leifby

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.