Neymar och Messi kramas.

Neymar och Lionel Messi säkrade segern.

Sedan fick de vila sista halvtimmen.

Barcelona besegrade Ajax med 3-1 i Champions League.

Barcelona hade inga större problem med Ajax i Champions League. Neymar gav hemmalaget ledningen efter sju minuter, framspelad av Lionel Messi. I den 24:e minuten var det superstjärnans egen tur att hitta nätet.

Efter dryga timmen kände sig tränaren Luis Enrique så pass säker på segern att han först bytte ut Neymar och fem minuter senare.

– Att jag blev utbytt? Tränaren tar beslut, det är okej, han bestämmer. Det viktigaste är laget, säger Messi.

Även Andrés Iniesta byttes ut med kvarten kvar.

19-åringen reducerade

Barcelona möter Real Madrid i el Clásico på lördag och tränaren ville med största sannolikhet ge stjärnorna extra vila.

Men det blev nervöst i slutet för Barcelona-fansen. I den 87:e minuten reducerade Ajax 19-åring Anwar El Ghazi.

Någon kvittering blev det dock aldrig. I stället kunde inhopparen Sandro Ramírez  sätta 3-1 på stopptid.

Barcelona tog sin andra seger på tre matcher i Champions League och ligger fortsatt tvåa i gruppen bakom PSG.