För två år sedan var han supporter och satt på läktaren under EM.

Mot Sverige visade Harry Maguire vägen med ett nickmål.

England vann till slut kvartsfinalen med 2–0.

Den första halvtimmen i kvartsfinalen mellan Sverige och England var inte händelserik. Men sedan small det vid en fast situation.

Vid den första hörnan i matchen hittade Ashley Young rätt med bollen till Harry Maguire. Försvararen kom upp bra och nickade in 1–0 i hörnet bredvid en chanslös Robin Olsen.

För två år sedan, när England spelade EM i Frankrike, satt Maguire på läktaren tillsammans med sina kompisar och såg på när det engelska landslaget spelade matcher.

Sterling helt fri

England var nära att utöka ledningen i slutet av första halvlek. Raheem Sterling blev helt fri med Olsen. Den svenske målvakten stod dock för en superräddning och fick sedan hjälp av Andreas Granqvist på returen.

Sverige jagade en kvittering i andra halvlek men fick i stället se Dele Alli ordnade 2–0 med ett nickmål. England är klart för semifinal mot antingen Kroatien eller Ryssland.