Dries Mertens får friläge och faller vid målvakten.

Juventus säkrade guldet på lördagen.

Ligatvåan Napoli spelar därför enbart för att säkra Champions League-kvalifikation.

Men i hemmamatchen mot Atalanta bjöd Dries Mertens på något annorlunda.

Signalerade mot domaren

Efter tio minuter kom 31-åringen helt fri mot mål och försökte runda Pierluigi Gollini. Men efter att ha petat bollen förbi målvakten faller han och slår ut med armarna.

Därefter ångrar han sig snabbt.

Mertens viftar med fingret mot domaren som svarar med en tumme upp och låter spelet fortgå.

Vände och vann

Belgaren blev återigen huvudperson och klackade in 1–0 för hemmalaget strax innan halvtimmen var spelad.

Men Atalanta jobbade sig tillbaka – och förbi.

Duvan Zapata satte kvitteringen och assisterade sedan Mario Pasalic som spikade 2–1-segern med tio minuter kvar.