Vild Real Madrid-glädje vid Ramos sena segermål.

Men Real Madrid vände och vann efter ännu ett sent mål av Sergio Ramos.

Nu har ”Los Blancos” 35 (!) raka utan förlust.

Real Madrid kom från två tuffa matcher; ett El Clasico mot ärkerivalen Barcelona och en Champions League-batalj mot Borussia Dortmund.

Därför valde tränaren Zinedine Zidane att vila storstjärnor som Karim Benzema och Cristiano Ronaldo.

Det höll på att kosta.

Álvaro Morata gav visserligen hemmalaget ledningen till 1-0 i den 50:e minuten – men Deportivo de La Coruña vände direkt via två snabba mål av Joselu.

Stökiga slutminuter

Real Madrid hade sedan svårt att skapa några riktigt heta målchanser och det dröjde till den 84:e minuten innan doldisen Mariano Diaz kunde kvittera till 2-2.

Och efter ett par kaosartade slutminuter där det först blev rejält bråkigt inne i gästernas straffområde och målvakten Przemyslaw Tyton därefter hoppade in i sin egen stolpe och blev liggande orörlig i gräset, så var det dags för Sergio Ramos att göra som han brukar göra – avgöra med ett sent mål.

Nytt klubbrekord

Mittbacken klev fram och frälste sitt lag i den 92:a minuten.

Därmed förlänger tränaren Zinedine Zidane sin segersvit till 35:e raka matcher vilket innebär nytt rekord.

Real Madrid befäster också sin serieledning, sex poäng före Barcelona.