Luka Jovic historisk femmålsskytt för Frankfurt

Publicerad 2018-10-19

Eintracht Frankfurt krossade Düsseldorf med 7–1.

Då blev Luka Jovic, 20, historisk som den yngste femmålsskytten i någon av Europas fem största ligor.

Fortuna Düsseldorf fortsätter att ha det rejält tungt i Bundesliga. I dag kom fjärde raka förlusten borta mot Eintracht Frankfurt.

Och den sved rejält.

Hemmalaget vann med 7–1 efter en fenomenal uppvisning av serben Luka Jovic som stänkte in fem av målen.

Snyggast var hans första som betydde 2–0 när han akrobatiskt nästan vände i luften och volleysköt in bollen från straffpunkten.

Byttes ut mot Hrgota

Hattricket fullbordade han i den 55:e minuten på en snabb omställning i 55:e minuten och sedan fyllde han på med ett skott stolpe in i 69:e och sedan en nick till 7–1 i 72:a minuten.

Med sina 20 år och 300 dagar så är Luka Jovic nu historisk som den yngste femmålsskytten i de fem stora ligorna.

Frankfurts svensk Branimir Hrgota fick ta del av applåderna när Jovic byttes ut mot svensken i den 86:e minuten.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se