Tottenham körde över nästjumbon Swansea.

Harry Kane blev tvåmålsskytt när Londonklubben vann med 5-0.

Tottenham hade en tråkig svit inför mötet med nästjumbon Swansea, endast en vinst på sex matcher i Premier League. Då kom islossningen.

Strax före halvtid avgjorde hemmalaget.

Harry Kane tryckte in 1-0 på straff i den 39:e  minuten, och på stopptid tryckte Heung-Min Son in bollen efter ett vackert volleyskott.

Kane utökade till 3-0 i början av den andra halvleken och då var matchen definitivt avgjord. Dansken Christian Eriksen avslutade med att göra två mål, både 4-0 och 5-0.

”Spurs” har 27 poäng efter 14 omgångar. Laget är på femte plats i Premier League.

I fjol slogs Tottenham mot Leicester om titeln, och då vann ”Foxes” överraskande ligan. Den här säsongen har Leicester det tufft i Premier League.

I dag föll laget borta mot jumbon Sunderland. Hemmalaget vann med 2-1 efter självmål och en fullträff från anfallaren Jermain Defoe.

Shinji Okazaki reducerade till 1-2 strax efteråt, men det hjälpte föga. Det blev förlust för Leicester.

Managern Alan Pardew ser ut att få stanna kvar som manager för Crystal Palace. Laget vann med 3-0 hemma mot Southampton. Christian Benteke blev tvåmålsskytt för Palace.

En skön vinst för Pardew som hade sex ligaförluster inför kvällens match.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se