Förlorade med två mål mot Olympiakos

Uppdaterad 2018-12-14 | Publicerad 2018-12-13

Milan föll tungt i Grekland.

Laget är utslaget ur Europa League efter 1–3 borta mot Olympiakos.

Milan var på andra plats i grupp F inför sista omgången av Europa Leagues gruppspel. Den italienska klubben behövde undvika att förlora med två mål mot Olympiakos.

Men det blev en tung kväll för Milan.

Det var mållös i en timme. Sedan blev det stor glädje för hemmalaget.

Cisse ordnade 1–0 och tio minuter senare kom 2–0 när Cristian Zapata gjorde självmål för Milan. Zapata tog dock revansch omgående genom att reducera till 2–1.

Avgjorde från straffpunkten

Olympiakos gjorde ett segermål och fick straffspark i den 81:e minuten. Konstantinos Fortounis klev fram och sköt in 3–1. Med det målet var Olympiakos vidare i Europa League.

Milan jagade ett segermål i slutskedet, men hade svårt att skapa ett riktigt tryck. Den grekiska klubben höll undan.

Se Europa League på Kanal 9 och Eurosport samt fler höjdpunkter från Europa League på Eurosport.se