Magdalena Erikssons Chelsea tog tionde raka vinsten.

Det efter en sen vändning mot topprivalen Manchester City.

Stor matchhjälte blev norskan Maren Mjelde.

I och med söndagens vinst leder nu Chelsea engelska Super League. Laget är också fortsatt obesegrat.

Efter en mållös första halvlek, i en match där både lagkapten Magdalena Eriksson och backen Jonna Andersson spelade 90 minuter, var det gästande Manchester City som tog ledningen efter en timmes spel.

Svenskbekanting

Men efter två sena mål kunde formstarka Chelsea vända och därmed ta sin tionde raka seger, alla turneringar inräknade. Det efter vinstmål av en svenskbekanting.

Norskan Maren Mjelde, 30, som spelade i Kopparbergs/Göteborg 2014, höll sig framme och vinklade snyggt in Bethany Englands skott till 2–1 med drygt tio minuter kvar att spela.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se