Alex Oxlade-Chamberlain gjorde sitt första mål för säsongen mot Brentford.

Kort efteråt utgick Liverpoolspelaren skadad.

– Det kastar en skugga över matchen, säger tränaren Jürgen Klopp.

Liverpool FC

Det blev till slut en bekväm 3–0-seger för Liverpool hemma mot Pontus Janssons Brentford.

Men det dröjde fram till slutminuterna av första halvlek innan nollan spräcktes.

Trent Alexander-Arnolds hörna gick hela vägen genom straffområdet innan Fabinho kontrollerat skallade in bollen vid bortre stolpen.

Utgick skadad

Alex Oxlade-Chamberlain nickade påpassligt in 2–0 i matchminut 69, hans första mål för säsongen.

Men bara några minuter senare gick han plötsligt omkull i offensivt straffområde, utan kroppskontakt. 28-åringen tog sig för högerfoten och kunde jogga av planen, men tvingades byta.

– Han var riktig bra. Det kastar en skugga över matchen. Vi vet inte hur illa det är, men det är något med vristen. Vi hoppas att det inte är något allvarligt och kommer få mer information som tidigast i morgon, säger Liverpools tränare Jürgen Klopp.

Målskytt på födelsedagen

Oroande för Oxlade-Chamberlain – och för Liverpool som sedan tidigare saknar anfallarna Mo Salah och Sadio Mané på grund av afrikanska mästerskapen.

In kom japanen Takumi Minamio som fastställde slutresultatet till 3–0 – på sin 27-årsdag.