Rasmus Elm utbytt när Kalmar FF föll

Uppdaterad 2017-07-25 | Publicerad 2017-02-06

Rasmus Elm (arkivbild).

Kalmar FF avslutade träningslägret i La Manga med förlust i en tempofattig match mot Nordsjälland.

För Rasmus Elm tog matchen slut redan i första halvlek.

28-åringen byttes ut i 41:e minuten.

Melker Hallberg, Rasmus Elm, Ismael och Tobias Eriksson. Så såg mittfältet ut från höger när Kalmar FF drog igång träningsmatchen mot danska Nordsjälland.

Stjärnan Rasmus Elm, som hade bekymmer förra säsongen, spelade inte ens en halvlek. Med några minuter kvar till halvtid byttes han ut mot Herman Hallberg.

Romario tappade bollen

Matchens enda mål kom i den 65:e minuten.

Romarios bolltapp på mittplan avgjorde matchen. Han förlorade bollen när han skulle dribbla och Nordsjälland ställde om. Marcus Ingvartsen, en 21-åring med tolv mål hittills i danska ligan, tryckte in bollen till 1–0.

Kalmar FF jagade en kvitteringen, men utan succé. KFF slutade på sjätte plats i allsvenskan förra säsongen.