Nyförvärvet Junes Barny gjorde sina första minuter för IFK Göteborg.

En händelsefattig match som slutade med dramatiska slutminuter.

Efter ett missat friläge för Göteborg kunde i stället Jeonnam Dragons avgöra på tilläggstid.

IFK Göteborg

IFK Göteborg genomförde sin tredje träningsmatch under måndagen mot Sydkoreanska Jeonnam Dragons som besegrade Sirius med 1–0 för en knapp vecka sedan. Efter att gått segrande ur de två inledande matcherna mot norska Stabaek Fotball och Odds BK förlorade Göteborg mot sydkoreanerna.

Junes Barny startade i debuten för IFK Göteborg och stod för en godkänd insats centralt på mittfältet. Stod inte ut i ett för dagen ganska blekt Göteborg. Barny fick spela 90 minuter i debutmatchen.

Sent avgörande

En händelsefattig första halvlek slutade 0–0 där de stora chanserna lyste med sin frånvaro. Närmast var sydkoreanerna med några skott utifrån och hörnor som skapade problem i Göteborgs straffområde.

Den andra halvleken fortsatte på samma vis utan några större farligheter och ett Jeonnam Dragons som styrde spelet.

I matchens absoluta slutskede fick Göteborg matchens bästa läge att avgöra matchen när Sargon Abraham frispelade Benjamin Nygren. I stället kunde sydkoreanerna kontra och avgöra på hörna när Göteborg slarvade med markeringen.

Sydkoreanerna slutade med stor marginal sist i sydkoreanska högstaligan förra säsongen och degraderades till andraligan.