I 6–0-krossen mot Watford stod han för ett hattrick.

– Han är en maskin, säger lagkamraten Ilkay Gündogan.

Förra säsongen fick Gabriel Jesus spela på Sergio Agüeros bekostnad.

Nu är de Premier Leagues kanske hetaste duo.

Borta mot Watford var de totalt överlägsna och avgjorde matchen redan i den första halvleken.

Stor show

I den 28:e minuten nickskarvade Agüero in 1-0 – från misstänkt offsideposition – efter en fenomenal frispark av Kevin De Bruyne och tre minuter senare ökade argentinaren på till 2-0.

”Sergio är en speciell spelare, en maskin”, skriver lagkamraten Ilkay Gündogan på twitter.

I den 37:e minuten small det igen. Då var det Gabriel Jesus tur att – också det från misstänkt offsideposition – skriva in sig i målprotokollet, assisterad av just Agüero.

15–0 i målskillnad

I den andra halvleken ökade Nicolás Otamendi på till 4–0 och därefter fullbordade Agüero sitt hattrick till 5–0 med ett klassmål.

– Det tredje målet var härligt att se. Han är så smart inne i straffområdet, säger tränaren Pep Guardiola.

Till slut satte Raheem Sterling 6–0 (slutresultatet) på straff.

City har således gjort hela 15 mål på en vecka.

5–0 mot Liverpool förra lördagen, 4–0 mot Feyenoord i veckans Champions League – och nu 6–0 mot Watford.

Tottenham lyckades inte ta chansen och haka på topplagen. Det blev bara 0–0 mot Swansea. Martin Olsson spelade hela matchen för gästerna.