Två skallar sänkte Liverpool.

Michail Antonio och Andy Carroll gav Jürgen Klopps mannar en tung start på 2016.

– Jag är riktigt arg, säger Klopp.

Liverpool FC

Två raka vinster - Leicester och Sunderland - gjorde att Liverpool började krypa närmare de fyra åtråvärda platserna i Premier League.

Men West Ham gav inte Jürgen Klopp en ny vinst.

Mål för andra matchen i rad

Michail Antonio, 25, gjorde må för andra matchen på raken. Från nära håll tryckte han in 1-0 med skallen efter tio minuters spel. Hans andra mål på två matcher.

Det var irriterat bland Liverpools fans som ansåg att bortalaget borde ha haft en frispark i anfallet före då Antonio stoppade Alberto Moreno med en tackling utanför eget straffområde.

Liverpool hade flera heta målchanser från nära håll, och en ramträff i första halvlek, men lyckades aldrig få hål på Slaven Bilics mannar.

Släkten är värst

West Ham, som vann på Anfield i början av säsongen, vann till slut med 2-0. Andy Carroll fick sista ordet.

Anfallaren, som såldes från Liverpool till West Ham 2013, nickade in matchens sista mål. ”Hammers” har inte förlorat på sju ligamatcher.

– Det var inte tillräckligt bra av mitt lag, och jag är riktigt arg eftersom vi vet att vi kan få ut mer av det här laget när de spelar fotboll. Vi spelade inte som vi borde. Vem vill se 90 procent av spelarna? Du kan inte vinna en match om du spelar med 90 procent, säger Klopp.