Barça åkte på en chockförlust – Levante vann

Publicerad 2019-11-02

Barcelona tog ledningen.

Sedan kollapsade storlaget.

På åtta minuter vände Levante – och vann matchen till slut med 3–1.

Leo Messi gav bortalaget ledningen från straffpunkten och laget såg ut mot att gå mot en komfortabel seger.

Då kollapsade man.

I den andra halvleken behövde Levante åtta minuter på sig för att kvittera och ta ledningen. Nemanja Radoja satte sedan 3–1 vilket också blev slutresultatet.

Andra raka segern

Förlusten är den tredje för Barcelona den här säsongen. Storklubben har tidigare förlorat mot Bilbao och Granada. ”Barca” toppar fortfarande tabellen med 22 poäng, dock kan ärkerivalen Real Madrid ta över serieledningen om de vinner sin match mot Real Betis senare under kvällen.

– Jag tycker att matchen var en rättvis sådan. Men resultatet är tufft att acceptera. Vi förtjänade mer, säger Sergio Busquets.

Vinsten är den andra raka för Levante. i onsdags slog de Alexander Isaks Real Sociedad med 2–1.