Publicerad 2018-10-20

En otäck skada inträffade i Newcastles möte med Brighton.

Anfallaren Glenn Murray skallade ihop med Federico Fernandez.

Brighton-spelaren fördes omedelbart till sjukhuset.

Det var omkring tio minuter in i mötet mellan Newcastle och Brighton på St James’ Park som olyckan var framme.

Bortalagets anfallare Glenn Murray gick upp i en duell mot försvararen Federico Fernandez. De båda spelarna skallade ihop och blev liggandes på planen i flera minuter.

Fördes till sjukhus

Smällen tog värst för Murray. Båda lagens supportrar applåderade när Brighton-spelaren bars ut på bår med syrgas. Enligt engelsk media hämtades han omedelbart av ambulans och fördes till sjukhus.

Brighton meddelade senare på eftermiddagen att Murray var vid medvetande och ska undersökas vidare. Bortalaget vann matchen med 1–0 efter mål av Biram Kayal.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se