Det blev en 2-0-vinst mot Ryssland.

John Guidetti var tillbaka som målskytt.

Tio jättetalanger – vad hände sen?

Sverige rivstartade mot Ryssland.

Ludwig Augustinsson skickade in bollen från vänster och John Guidetti, som missade mötet med Serbien, nickade in 1-0 till U21-landslaget. I den 22:e minuten utökade Simon Gustafson till 2-0.

Efter det gick det svenska laget ner i tempo. Ryssarna hade några halvchanser under den första halvleken, men var aldrig riktigt nära en reducering.

Två raka vinster

Nicklas Bärkroth hoppade in i början av den andra halvleken och fick ett ypperligt läge att utöka Sveriges ledning. Norrköpingsspelaren rann igenom det ryska försvaret, men sköt utanför.

Det svenska U21-landslaget hade svårt att skapa målchanser den sista halvtimmen, Ryssland var samtidigt klart bättre än tidigare.

Sverige vann med 2-0 och har nu två vinster (1-0 Serbien) under det här landslagslägret. I mitten av juni åker förbundskapten Håkan Ericson och truppen till EM i Tjeckien.