Bale skadad när Real Madrid vann

Uppdaterad 2015-04-20 | Publicerad 2015-04-18

Walesaren kan missa Champions League

Det blev en dyrköpt seger för Real Madrid.

Både Gareth Bale och Luka Modric tvingades bryta matchen mot Malaga på grund av skador.

Det är osäkert om duon kan spela mot Atlético Madrid i Champions League.

Efter två-tre minuter av matchen mellan Real Madrid och Malaga satte sig Gareth Bale ned och tog sig för vänsterbenet. Enligt Football Espana rör det sig om en vadskada.

Cristiano Ronaldo såg orolig ut när han var framme och pratade med Bale.

En knapp in i matchen såg Luka Modric ut att ha skadat sig. Han satt ned på gräset en stund innan han gick av planen. Han såg ut att ha ont och kunde inte spela vidare.

Asier Illarramendi hoppade in i stället.

Sergio Ramos gav Real Madrid ledningen. Han höll sig framme på ett inspel från Cristiano Ronaldo och stötte från nära håll in 1-0 i den 24:e minuten.

Vackert mål av Rodriguez

I den 66:e minuten fick Real Madrid straff efter att James Rodriguez gått omkull i straffområdet. Men det blev inget mål, Ronaldo sköt i stolpen.

Bara minuter senare ordnade James Rodriguez 2-0. Efter två väggspel sköt han vackert in bollen i bortre hörnet.

Malaga reducerade till 1-2 i den 70:e minuten, Juanmi Jiménez nickade in bollen.

Ronaldo tog revansch för straffmissen på stopptid. Från nära håll stötte portugisen enkelt in slutresultatet 3-1 efter bra förarbete från Javier ”Chicharito” Hernandez.

”Vi ska ge allt”

Atlético Madrid och Real Madrid spelade 0-0 i Champions League-kvartsfinalen i veckan. På onsdag spelas returen på Santiago Bernabeu. Det är oklart om Bale och Modric kan spela.

– Med eller utan Bale, vi ska ge allt vi har för att gå till semifinal i Champions League, säger tränaren Carlo Ancelotti.