Förre Kalmar-spelaren snuvade skyttekungen på segermål

Uppdaterad 2017-10-20 | Publicerad 2017-10-01

Paulo Dybala har varit strålande i säsongsinledningen.
Med mindre än tio minuter kvar mot Atalanta såg han ut att bli hjälte för Juventus.
Men förre Kalmar FF-målvakten Etrit Berisha snuvade anfallaren.

Dybala blev snuvad på hjälterollen

Juventus fick en bra start på Stadio Atleti Azzurri i Bergamo. Federico Bernardeschi gjorde 1–0 i den 21:e minuten och Gonzalo Higuain utökade till 2–0 tre minuter senare.

En komfortabel ledningen för de regerande italienska mästarna. Men bara i några minuter. I den 31:e minuten reducerade hemmalaget genom Mattia Caldara.

Dömde bort Mandzukic nickmål

I den 58:e minuten såg Juventus ut att göra sitt tredje mål i matchen.

Mario Mandzukic kom fint på bortre stolpen och nickade in bollen. Spelarna firade 3–1, men domaren Damato sprang ut för att videogranska målet.

Domaren valde sedan att döma bort målet för en armbåge från Stephan Lichtsteiner i en situation strax före Mandzukic fullträff.

Knappt tio minuter senare kunde i stället Atalanta kvittera till 2–2. Det var Bryan Cristante som kom perfekt på ett inlägg och fick på en stenhård nick som gick in otagbart bredvid Gianluigi Buffon.

”Den gamla damen” jagade sedan ett segermål och i den 84:e minuten fick laget ett ypperligt tillfälle. Domaren Damato blåste straff till Juventus.

Berisha tog Dybalas straff

Paulo Dybala, som har inlett Serie A med att göra ösa in mål, stegade fram. Men han blev snuvad på ett segermål av Atalanta-målvakten Etrit Berisha, som tidigare har vaktat buren i allsvenska Kalmar FF.

Juventus har spelat in 19 poäng efter sju omgångar. Atalanta ligger i mitten av tabellen med nio poäng.
Berisha spelade i Kalmar FF fram till sommaren 2013. Då skrev han på för Lazio och spelade där till säsongen 2016/17 då han flyttade till Atalanta.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna i sin helhet på Viaplay.