Men Cristiano Ronaldo löste tre poäng till den regerande mästarklubben.

Cristiano Ronaldo är anklagad för att ha våldtagit en kvinna i Las Vegas. För fem dagar sedan kommenterade han händelsen.

– Jag ska självklart inte ljuga om den har situationen. Jag är glad. Mina advokater är självsäkra och det är jag också. Det viktiga är att jag njuter av fotbollen och mitt liv. Resten har jag andra som tar hand om. Sanningen kommer alltid fram så jag mår bra, sa han.

Fotbollsmässigt rullar det på bra för Ronaldo.

Det tog några Serie A-matcher för honom att hitta målet. Men nu är portugisen uppe i sju ligamål.

33-åringen blev matchhjälte borta mot Empoli.

Caputo öppnade målskyttet

Hemmalaget tog ledningen i den första halvleken genom Francesco Caputo. Laget skrek efter en straff strax före halvtid, men domaren friade.

I andra halvlek fick däremot Juventus straff. Ronaldo klev fram och sköt in kvitteringen. I den 70:e minuten stod han för ett klassmål när han drog till på distans och bollen hittade in i bortre krysset. Det målet betydde 2–1 och tre poäng.