Isak är med och firar vid Dortmunds segermål.

Alexander Isak fick göra sin Europa League-debut när Dortmund gästades av Atalanta i kväll.

Svensken blev inbytt i matchminut 85, och var med på planen när tyskarna avgjorde på övertid.

Alexander Isak inledde på bänken i det första mötet mellan Borussia Dortmund och Atalanta i sextondelsfinalen i Europa League.

Svensken fick hoppa in i slutet av matchen och skrapade ihop dryga tio minuter. Han hade ett par bolltouch, men var inte direkt inblandad i någon farlighet.

Chelsea-värvningen avgjorde

Dortmund inledde bäst och gjorde 1–0 genom tysken André Shürrle efter en halvtimme. Men efter två snabba Atalanta-mål i början av andra halvleken såg det helt plötsligt tungt ut för de gulsvarta.

Tack vare Michy Batshuayi – nyförvärvet från Chelsea – kunde Dortmund komma igen och ta med sig en uddamålsseger inför returen. Anfallaren kvitterade i den 65:e minuten, och på övertid lyckades han även smälla in 3–2.