Real Madrid vann stort – Ronaldo vilade

Uppdaterad 2019-07-16 | Publicerad 2017-05-06

Barcelona gjorde sitt för att försöka pressa Real Madrid tidigare i kväll.

Det påverkade inte Real alls.

De körde nämligen över Granada med 4–0 och är därmed ikapp rivalen Barcelona i ligatoppen.

Tidigare i kväll gjorde Barcelona sitt bästa för att sätta press på Real Madrid i kampen om den spanska ligatiteln. ”MSN-trion” låg bakom alla fyra målen när ”Barca” slog Villarreal med 4–1.

Det innebar att Barcelona gick upp i topp med tre poäng fler än Real Madrid och två matcher fler spelade.

Men det poängavståndet fick inte ”Barca” behålla länge. Real Madrid gjorde processen kort med nästjumbon Granada.

James Rodríguez gjorde både 1–0 och 2–0 på matchens första elva minuter.

Senare i den första halvleken ville inte Álvaro Morata vara sämre, utan även han gjorde två mål.

Första halvlek slutade därmed 4–0 även om Real hade bud på mer.

Vilade Cristiano Ronaldo

I den andra halvleken fortsatte Real Madrid att rada upp chanser, men lyckades inte få nätet att rassla något mer denna kväll och matchen slutade därmed 4–0.

I ”Los Blancos” vilades dessutom spelare som Cristiano Ronaldo och Toni Kroos.

Barcelona leder nu ligan på bättre målskillnad när två ligamatcher återstår för deras del. Där möter de Las Palmas (b) och Eibar (h).

Real Madrid har tre matcher kvar och möter Sevilla (h), Celta Vigo (b) och Málaga (b).

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se