Luther Singh var helt ren, hade öppet mål – men nickade utanför.

Matchen mellan Gais och Degerfors slutade 2–2.

Gais är fortfarande obesegrat på Gamla Ullevi efter en poäng mot Degerfors.

Men det borde naturligtvis ha blivit tre poäng för Göteborgs-laget – med tanke på jätteläget i slutskedet.

Det går knappast att få ett bättre läge än vad Luther Singh fick på tilläggstid. Den offensive yttern stod helt ren i straffområdet och hade öppet mål – men nickade bollen utanför.

Tidigare i matchen hade gästerna Degerfors skaffat sig en tidig ledning, men kort senare, i 19:e minuten, kvitterade Johan Lundgren efter en hörna.

Lämnade kvalplatsen

Vid likaläge 1–1 på tavlan var matchen också ganska låst fram till att Kieron Cadogan vände snabbt på spelet och serverade just Singh som lyfte in 2–1-målet i andra halvlek.

Men hemmalaget hann knappt fira klart innan Ludvig Fritzson kunde placera in 2–2 vilket också gav en poäng.

Målet gjorde också att Degerfors lämnade negativ kvalplats och håller sig flytande strax ovanför densamma på 14 poäng.

Gais tog sig i sin tur förbi Frej och upp på niondeplats med 17 poäng.