Uppdaterad 2019-04-13 | Publicerad 2019-04-12

Carlos Strandberg spräckte Örebros nolla.

Men AFC Eskilstuna kvitterade mot jumbon.

– Alla mål är sköna att göra, men jag hade velat vinna, säger Strandberg.

Det hade bara gått 13 minuter när AFC Eskilstuna åkte på en dubbelsmäll. Jesper Björkman och José Leon Bernal åkte på varsin smäll inom loppet av någon minut och tvingades att kliva av samtidigt.

Det verkade påverka AFC som inte kom upp i någon vidare nivå i den första halvleken. Men det gjorde inte Örebro heller.

Denni Avdic hade det farligaste läget innan paus, men nicken gick utanför. Tidigt i den andra halvleken tvingades anfallaren lämna planen efter att ha åkt på en bristning i låret.

Strandberg nätade

Kvarten senare satte Carlos Strandberg sitt första mål i Örebro och spräckte samtidigt lagets målnolla efter en fin aktion. Anfallaren, som är på lån från Malmö FF, tog sig in i straffområdet, klippte till mitt i steget och satte 1–0.

– Det var ett bra avslut, bra tajming, det var bra, säger Strandberg till C More och fortsätter:

– Alla mål är sköna att göra, men jag hade velat vinna. Det är det viktigaste av allt.

Målet räckte alltså inte till seger. I den 79:e minuten stod AFC:s offensiva motor Adi Nalic, också han på lån från MFF, för ett fint inspel till Samuel Nnamani som nickade in 1–1.